Oldal frissítése

Squishmallows - Guacamole Gideon 20 cm

5 1 értékelés
3 290 Ft

Squishmallows - Guacamole Gideon 20 cm

Squishmallows Guacamole Gideon


Squishmallows Guacamole Gideon

Hallottál már a népszerű Squishmallows plüssökről? A nevük a "marshmallows" szóból származik, mert fantasztikusan puhák, és egyszerűen ölelnivalóak. Nincsenek kemény részeik, így kisgyermekeknek alvópárnaként is szolgálhatnak. Ezeknek a játékoknak az egyik legfőbb jellemzőjük a sokféleségük, mivel számos formában és méretben kaphatóak. Emellett speciális kitöltésüknek köszönhetően nem gyűrődnek össze, ezért mosógépben is moshatóak. A Squishmallows plüss magassága 20 cm.

Squishmallows Guacamole Gideon

A Squishmallows Guacamole Gideon plüss jellemzői

  • Ez egy nagyon puha plüss, amely rendkívül kellemes tapintású
  • Már születésüktől fogva alkalmasak gyerekeknek
  • A Squishmallows plüssök gyűjteménye több mint 450 darabból áll
  • A Squishmallows plüss magassága 20 cm
Squishmallows Guacamole Gideon

A Squishmallows-ok életre kelnek

A Squishmallows töretlen népszerűsége generációkon átívelő. Világszerte minden gyermek ismeri, és szereti. Az idősebb gyermek számára nem csupán játékként szolgál, hanem idővel a szobájuk meghitt díszévé válik. A felnőttek számára ezek a plüssök elsősorban gyűjtői értékkel bírnak. Világszerte több mint 450 különböző Squishmallows fajta létezik, amelyek eltérő megjelenési formákkal és méretekkel rendelkeznek. Minden Squishmallows plüssön megtalálható a neve és az ő története. Válassz olyat, amelyik plüss története Téged és gyermekedet is megérinti. Ebből az egyedi plüssből kialakíthatod saját családodat, és létrehozhatod az egyedi gyűjteményedet.

 

Squishmallows Guacamole Gideon

Squishmallows Guacamole Gideon

A Squishmallows Guacamole Gideon plüss rajong a bulikért. Bejárta az egész világot, és rengeteg története van, amit szeretne elmesélni. Például azt, hogy hogyan küzdött meg egy óriás polippal, vagy amikor felmászott a Mallow Mountain csúcsára, vagy hogyan ebédelt a királlyal és a királynővel. A Squishmallows Guacamole Gideon plüssel sok valós kalandban lesz részed.

Squishmallows Guacamole Gideon

A Squishmallows Guacamole Gideon sajt darabkákkal

A Squishmallows Guacamole Gideon olyan, mint a jó guacamole: zöld borítású, hagymával és finom sajtdarabokkal. A fején nincs hiány a nachos-chipsből sem. Egy sárga és enyhén barna tálban ül, amely közepén zöld és piros háromszögekkel díszített. Ideális az alváshoz a csukott szemei és a gyönyörű piros mosolya miatt.


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól Újszülött

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Egyéb

Innen ismerheted

Téma Squishmallows
Kód:  HRAkc05599
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  734689245345

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10