Oldal frissítése

Squishmallows Gideon a guacamole

9 790 Ft

Squishmallows Gideon a guacamole

Szeretnél egy igazán imádnivaló plüsst? Akkor felkeltheti figyelmedet a felkapott SQUISHMALLOWS plüss, amely 3 éves kortól javasolt. Ezenkívül hűséges barátja lesz a gyerekednek. Squishmallows plüssről van szó, mely nagyon puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüss magassága: 35 cm.

Plüss Squishmallows Gideon a guacamole ...

Hallottál már az egyre inkább ismert Squishmallows-ról? Nem véletlen, hogy a nevük a marshmallow, azaz mályvacukor szóra emlékeztet, mert hasonlóan puhák, és fantasztikus őket megölelni. Alvópajtinak is remek választás, hiszen nincs rajta fémből vagy más keményebb anyagból készült rátét. Számos méretben, változatos mintákkal és formában vásárolhatod meg. Mosógépbe is beteheted, mivel olyan töltettel készül, amely nem gyűrődik és nem áll össze. Ez a fantasztikus Squishmallows plüss 35 cm magasságal büszkélkedhet.

Squishmallows Gideon a guacamole legfőbb tulajdonságai

  • Ezen SQUISHMALLOWS plüss megbízható barátja lesz a gyerekednek
  • 3 éves kortól ajánlatos
  • Puha kialakítását egyből megszereti a kisgyermeked
  • A felkapott SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 35 cm

A népszerű Squishmallows Gideon a guacamole plüss legfontosabb előnyei

  • Rendkívül puha, így minden gyerek imádni fogja
  • 3 éves kortól javasoljuk
  • A Squishmallows gyűjtemény több mint 450 típust számlál
  • A pihe-puha Squishmallows plüss magassága 35 cm

Szerezz be egyet, vagy sokat otthonra!

Legyen szó kicsi gyerekről, vagy játékos lelkű felnőttről, a Squishmallows mindenkit boldoggá tesz. Amellett, hogy a nagyobb gyerekek is tudnak vele játszani, a szobájuk dekorálására is remek választás. Főleg azon felnőttek körében népszerűek ezek a figurák, akik szeretnek gyűjteményeket létrehozni. Több mint 450 féle, különböző színű és formájú Squishmallows fajtával találkozhatsz. Minden Squishmallows-nak egyedi a története és a neve is. Válaszd a neked leginkább tetszőt! A plüssökből létrehozhatsz baráti társaságot vagy akár plüsscsaládot is, így egy megismételhetetlen, egyedi gyűjtemény boldog tulajdonosa lehetsz.

Paraméterek

Méret

Méret Közepes méretű

Játék magassága

Játék magassága 35 cm

Típus

Típus Hagyományos

Plüss fajtája

Kategória Egyéb

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak, Lányoknak, Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAls3800
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  196566187061

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20