Oldal frissítése

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Sally 20 cm

4 990 Ft

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Sally 20 cm

Szeretnél egy szeretnivaló plüsst? Akkor felkeltheti érdeklődésedet a népszerű SQUISHMALLOWS plüssjáték, amely 3 éves kortól javasolt. Ezenfelül hűséges barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssjátékról van szó, amely nagyon puha. Ezen SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága: 20 cm.

Hozzád is eljutott a hír az egyre népszerűbb Squismallows-ról? Ezeknek a plüssöknek találóan a marshmallow, azaz mályvacukor adta a névötletet, mert fantasztikusan puhák és ölelni valók. Sem műanyag, sem egyéb keményebb alkatrész nincs rajta, így kisebb gyerekek számára is ideális. Ezeknek a játékoknak számos különböző változatával találkozhatsz, különböző kialakításokkal, formákkal és méretekkel. Mi több, a különleges töltetnek köszönhetően, amely nem áll össze, mosógépben is kimoshatod. Ez a kedvelt Squishmallows plüss 20 cm magas.

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Sally 20 cm főbb jellemzői

  • Ezen SQUISHMALLOWS plüss hűséges barátja lesz a gyerekednek
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Puha kialakítását egykettőre megszereti a kisgyermeked
  • A népszerű SQUISHMALLOWS plüss magassága 20 cm

Az aranyos Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Sally 20 cm plüss leglényegesebb tulajdonságai

  • Puha, imádnivaló, ölelésre váró figura
  • 3 éves kortól ajánljuk
  • A Squishmallows gyűjtemény több mint 450 típust számlál
  • A népszerű Squishmallows plüss magassága 20 cm

Ne hiányozzon nálad sem a Squishmallow!

Nagyszerű választás kicsi gyereknek, nagyobb gyereknek vagy akár felnőtteknek is. Az idősebb gyerekek nemcsak játékra, hanem saját kis birodalmuk díszítésére is használhatják. A felnőttek számára gyűjtői értékkel bírnak. Több mint 450 féle, különböző színű és formájú Squishmallows fajtával találkozhatsz. Minden Squishmallows-on rajta van a neve és az "életrajza". Az alapján választhatsz új barátot, hogy kinek a története tetszik neked vagy a gyermekeidnek. Eredeti plüssök, amelyekből saját baráti családot hozhatsz létre, és saját egyedi kollekciót alkothatsz.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Típus

Típus Hagyományos

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07169
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  191726418788

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10