Oldal frissítése

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Jack 20 cm

5 2 értékelés
4 890 Ft

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Jack 20 cm

Szeretnél egy igazán szeretnivaló plüssjátékot? Akkor felkeltheti figyelmedet a kapós SQUISHMALLOWS plüss, amely 3 éves kortól javasolt. Ezenkívül hűséges barátja lesz a gyermekednek. Squishmallows plüssről van szó, mely nagyon puha. Eme SQUISHMALLOWS plüss magassága: 20 cm.

Beszélt már valaki neked a Squishmallows-ról? Ezeknek a plüssöknek találóan a marshmallow, azaz mályvacukor adta a névötletet, mert hasonlóan puhák, és csak arra várnak, hogy ölelgesd őket. Kisgyermekek számára is alkalmasak, mivel nem tartalmaznak műanyag vagy egyéb kemény részeket. Sokféle változata van a játéknak - minták, formák és méretek széles választékát találod a piacon. A benne lévő, speciális töltetnek hála, amely nem gyűrődik, mosógépben is kimosható. Ez a kedvelt Squishmallows plüss 20 cm magas.

Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Jack 20 cm főbb tulajdonságai

  • Eme SQUISHMALLOWS plüssjáték hűséges barátja lesz a gyermekednek
  • 3 éves kortól ajánlott
  • Puha kivitelét egykettőre megkedveli a kisgyermeked
  • A kelendő SQUISHMALLOWS plüssjáték magassága 20 cm

A puha Squishmallows Disney Karácsonyi lidércnyomás - Jack 20 cm plüss leglényegesebb előnyei

  • Puha, imádnivaló, ölelésre váró figura
  • 3 éves kortól felel meg
  • A kollekció több, mint 450 féle plüssből áll
  • Az imádnivaló Squishmallows plüss magassága 20 cm

Szerezz be egyet, vagy sokat otthonra!

A Squishmallow-t világszerte szeretik a gyerekek és a felnőttek egyaránt. Az idősebb gyerekek számára, amellett, hogy nagyszerű vele játszani, még szobadekorációként is megállja a helyét. A felnőttek körében gyűjtői értékük miatt népszerűek. Rengeteg fajta van, 450-nél is több, amelyekkel találkozhatsz. A Squishmallows-ok címkéjén szerepel a nevük és a történetük. Ez alapján válaszd ki, hogy melyik a szívednek a legkedvesebb. Ebből az autentikus plüssfigura készletből saját családot hozhatsz létre, és különleges gyűjteményed lehet.

Paraméterek

Méret

Méret Kisméretű

Játék magassága

Játék magassága 20 cm

Típus

Típus Hagyományos

Innen ismerheted

Téma Squishmallows

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAkc07170
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  191726418771

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05