Oldal frissítése

Sportautó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Sportautó

A lendkerekes sportautó egy gyönyörű játék kisfiúk részére. Aggodalom nélkül megveheti gyermekének 3 éves kortól. Az autó nagyon valósághűen néz ki, a fiúknak főleg a díszes motorházteteje és a polírozott kerekei fognak tetszeni. Az autó versenyautóvá válhat, amellyel gyermeke egyik versenyt a másik után nyerheti meg, de különböző kalandos játékokhoz is remekül használható. Szerezzen be gyermekének olyan kisautót, amelyet nemcsak a barátai, de apja és nagyapja is irigyelni fog!

Az autó tulajdonságai

  • magasság: 13 cm
  • szélesség: 11 cm
  • hosszúság: 28 cm
  • az autó típusa - sportautó
  • lendkerékkel működik
  • gyermekeknek 3 éves kortól ajánlott

Sportautók versenye

Ez a sportautó egyenesen arra készteti gyermekét, hogy versenyeket szervezzen a barátaival. Ezzel az egyedülálló versenyautóval fia minden nap sikereket fog ünnepelni! A reprezentatív megjelenésű, díszes autót a lendkeréknek köszönhetően lehet lendületbe hozni, és elengedni. Ha a fiának szerencséje van, az autó egyenesen a célba ér elkanyarodás nélkül, ráadásul elsőnek. Adjon lehetőséget gyermekeinek arra, hogy ezzel a gyönyörű sportautóval játszhassanak!

 
 
Kód:  HRAa7945
Termékszám:  8590756880015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10