Oldal frissítése

Spirit Istálló játékszett

23 090 Ft

Spirit Istálló játékszett

A Spirit istálló játékkészlet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szórakoztató és tanulságos játékokat játsszanak az etetéssel, ápolással és lóápolással kapcsolatban. Egy nagy istállót tartalmaz 4 játékterülettel melyek közé tartozik egy istálló, klubház, ménes és etetési terület és hinta. A készlet tartalmazza a Spirit lovat és 10 egyéb kiegészítőt is, beleértve a nyerget, kantárt, vályút, zsetonokat, kefét, fésülő kefét, 2 sárgarépát és 2 almát. A felvonóként is szolgáló hinta, a kinyitható kapu vagy a tárgyak felakasztására szolgáló kampók szintén hozzájárulnak a nagyszerű játékhoz. A Spirit istálló gondoskodik arról, hogy a gyerekek igazán jól érezzék magukat. 

A Spirit - istálló játékkészlet főbb jellemzői

  • A játékkészlet arra ösztönzi a gyerekeket, hogy szórakoztató és oktató játékokat játsszanak az etetésről, az ápolásról és a lóápolásról
  • Nagy istálló 4 játéktérrel
  • A Spirit készlet tartalmazza a Spirit lovat és 10 egyéb kiegészítőt is.
  • A hinta, a nyitható kapu és a kampók a tárgyak felakasztásához szintén hozzájárulnak a nagyszerű játékhoz

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAnk004678
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0194735000111

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15