Oldal frissítése

Spiderman Hálóvető

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Spiderman Hálóvető

Spiderman egyedülálló hálóvetője egy pillanat alatt egy hős szuperhatalmával ruház fel! A pisztolyt egyszerűen rácsatolhatod a kesztyűre, beleteheted a mellékelt Spidey Shot tartályt és már kezdődhet is a bűnözés elleni küzdelem. Ezzel a játékkal nemcsak Pókember rajongói, hanem mindenki más is garantáltan sok izgalmas kalandot fog átélni.

Legfontosabb jellemzői

  • Kesztyű pisztollyal egyedi Spiderman stílusban
  • Univerzális méretű kesztyű
  • Tartály Spidey Shot pókháló folyadékkal
  • Nemcsak Spidey Shot folyadékot, hanem vizet is lő

Harcolj a hálóvetővel

Tölts és lőj! A pisztoly kifejezetten a Spidey Shot folyadék használatához van kialakítva, amely Pókember hálóját imitálja, de vízzel is lehet használni. Végtelen szórakozást nyújt mindenki számára. Az egyedi, a képregény és film szuperhőse ihlette design biztosan megörvendezteti a rajongókat. Az univerzális méretű kesztyű szinte mindenkinek jó, amelyre a pisztolyt egy szíj segítségével lehet felcsatolni, így nem esik le játék közben sem.

Ajánlott életkor:
5 éves kortól

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 5 éves kortól

Játék kategória

Játék kategória Jelmez
Kód:  HRAif0461
Termékszám:  5010993334728
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15