Oldal frissítése

Smoby szupermarket szürkészöld

Smoby szupermarket szürkészöld

Ha elkészült a bevásárló lista, már csak annyit kell tenned, hogy fogd a pénztárcádat, és irány a bolt! Rendeld meg gyermekednek a szürke-zöld színű szupermarket játékkészletet a Smoby-tól, így még a lábatokat sem kell kitenni a lakásból. A készlet 42 különféle kiegészítőt tartalmaz, amelyek segítenek életre kelteni a játékot. Elfogyott a tej és sütemény? Mindez, és még sok más is megtalálható a játék szupermarketben. Ha végeztél a vásárlással, ne felejts el fizetni! A játék üzletben pénztárgép és funkcionális számológép is található. Fizethetsz készpénzzel, de hitelkártyát is használhatsz. Ne habozz, vásárold meg ezt a modern, mindennel felszerelt szupermarketet. Játék szett szürke-zöld színben kapható, és 3 éves kortól ajánlott.

A Smoby Szupermarket (szürke-zöld) főbb jellemzői 

  • Ideális ajándék kíváncsi gyermekek számára
  • Egy kosár és egy mechanikus mérleg is található a csomagban a gyümölcsök és zöldségek számára
  • Tartalmaz egy pénztárgépet,valódi számológéppel és fiókkal
  • Hitelkártya-olvasó készpénz nélküli fizetésekhez
  • Óra- és vonalkód-leolvasó fény- és hanghatással
  • A Smoby szürke-zöld játékkészletében 42 kiegészítő található - játék ételek, gyümölcsök és zöldségek, pénztárgép kulcs, érmék, bankjegyek és hitelkártya.
  • Alkalmas 3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méret és súly

Hosszúság/mélység 70 cm
Szélesség 59,6 cm
Magasság 89,6 cm
Kód:  HRAb0533
Termékszám:  3032163502135

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20