Oldal frissítése

Smoby My House Házikó gyerekeknek

Kiegészítők a termékhez

Smoby My House Házikó gyerekeknek

Egy kertből, ahol a gyerekek játszanak, nem hiányozhat a homokozó, a hinta és természetesen a házikó sem. Nemcsak a gyermekek véget nem érő játékaihoz tökéletes helyszín, ahol boltot, éttermet vagy éppen az otthonukat rendezhetik be, hanem pihenésre is alkalmas. A Smoby My House házikót igen hamar megszeretik a gyerekek, hiszen valósághű a megjelenése és olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint egy igazi ház. Ez egy modern, nagyon szép, színes házikó gyermekeknek, amely két éves és annál idősebb gyermekek számára készült.

A Smoby My House Házikó legfontosabb jellemzői

  • A játék és a pihenés helye
  • Smoby My House házikó asztallal és padokkal
  • Elektromos csengővel és postaládával
  • 135 cm magas, nagyobb gyerekek számára is alkalmas
  • Valósághű kivitelezés kifinomult részletekkel
  • Kiváló minőségű UV-védővel kezelt műanyagból készült a színtartósság érdekében
  • Gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott

Látogass meg

A Smoby My House házikó gyerekeknek két bejárattal, két kerek ablakkal és két hagyományos ablakkal rendelkezik. Az egyiken spaletta is van. Nagyszerű felszerelésekkel büszkélkedhet, mint például a postaláda, az elektromos csengő és a zárban forgatható kulcs. Az egész házikó UV sugárzás ellen kezelt, minőségi műanyagból készült. Ez biztosítja az ellenállóképességet és a színtartósságot. A házon kifinomult részletességgel jelenik meg az anyagok, mint például a fal vagy a fa, mintázata is. A Smoby My House házikó 135 cm magas, ezért magasabb gyerekek számára is alkalmas.


Méret:
120 x 115 x 135 cm

Tömeg:
22,5 kg

Elem (nem tartozék):
2 × 1,5V AAA / LR03


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 2 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Kód:  HRAif12478
Termékszám:  3032168104020

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20