Oldal frissítése

Smoby Cotoons - zenei körhinta rózsaszín és zöld virággal

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Smoby Cotoons - zenei körhinta rózsaszín és zöld virággal

Ön is szeretne gyermekének egy baba sarkot, ahol kényelmesen tud majd aludni? Feltétlenül szerezze be hozzá ezt a Cotoons zenei körhintát is. A körhinta tartós műanyagból készült, és ellenáll a nagyobb gyerekek durva használatának. Alkalmas a gyermekeknek születéstől, mivel a kontrasztos színek felkeltik a baba érdeklődését, az idősebb gyermekek pedig szívesen tárják fel a virágok és lepkék motívumait. A Cotoons zenei körhinta könnyen felszerelhető a kiságyra, emellett kezelése rendkívül egyszerű. A kiságyra szerelhető játék gondoskodik a gyermek kényelmes környezetben történő alvásáról.

Cotoons virág rózsaszín zenei körhinta főbb jellemzői

  • Tartós műanyagból készült
  • A zenei körhinta 4 különböző dallamot játszik
  • Képeket vetít a falra 
  • A Cotoons zenei körhintát lehetősége van távirányítóval szabályozni
  • Alkalmas a gyermekeknek születésüktől
  • A zenei körhinta virágos és rózsaszín 

A sokszínű Cotoons zenei körhinta 

A virág alakú zenei körhinta enyhe dallamokkal gondoskodik a baba elaltatásáról. 4 lehetséges dallamból választhat, amit lehetőség szerint ki is kapcsolhat, illetve szabályozhatja azt a mellékelt távirányítóval is, hogy ne zavarja a babát. A Cotoons egy csokor virágra emlékeztet, amelyről műanyag virágok és plüss lepkék lógnak. Amikor a baba megunja a körhinta megfigyelését, akkor nézheti a képeket is, amiket a körhinta a falra vetít. A Cotoons zenei körhinta segítségével a baba könnyen el tud aludni.

 
Kód:  HRAif4869
Termékszám:  3032161101125
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15