Oldal frissítése

Smoby Cotoons fürdetőszék

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Smoby Cotoons fürdetőszék

A Smoby Cotoons fürdetőszék biztonságos és élményekben gazdag fürdést garantál gyermekének. Csöppsége kétségtelenül élvezni fogja a fürdetést! Az asztal rész könnyedén leválasztható az ülésről, és később igény szerint visszailleszthető. A gyermeke minden helyzetben kényelmesen ülhet a székben. A teljesen biztonságos széknek köszönhetően a szülő mindkét keze felszabadul, ami jelentősen megkönnyíti a napi fürdetést. 

Smoby Cotoons fürdetőszék főbb jellemzői

  • Biztonságos fürdőzést garantál gyermekének.
  • A játszó asztal leszerelhető.
  • 6 hónapos kortól ajánlott.
  • Rózsaszín kivitelben. 

Játékos fürdés a Smoby Cotoons fürdetőszékkel

Smoby Cotoons  fürdetőszékkel teljes biztonságban tudhatja gyermekét fürdetés közben. Csak válassza le a frontális kis asztallapot, ültesse be gyermekét a székbe, majd ha a csöppség kényelmesen elhelyezkedett, egyszerűen helyezze vissza az elülső játék pultot. 3 különböző játék található a kis pulton. A békajelmezbe bújtatott kisgyerek figurája biztosan tetszeni fog csöppségének, amit a job oldalon elhelyezkedő virág alá be is ültethet. Középen egy apró tégelyben gyűlik a víz a virágnak, ami  aztán majd kiadós zuhanyként szolgál icipici karakternek. 

Teherbírás: 
6-13 kg
 

 
Kód:  HRAif4877
Termékszám:  3032161106052
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10