Oldal frissítése

Smoby Cotoons do vany zelená

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Smoby Cotoons do vany zelená

Smoby Cotoons gyerek ülőke a kádban garantálja, hogy gyermeke biztonságban legyen a fürdetés közben. Emellett, nagyszerű szórakoztatást is ígér gyermekének, így mindenképpen várja majd a következő fürdetést. A Cotoons üléshez könnyen levehető elülső pultot alakítottak ki a játékhoz, így annak levételével a gyermek könnyen beültethető az ülésbe, majd ezután visszahelyezhető a pult része. Fürdés közben a gyermek kényelmesen és biztonságosan ül majd a kádban, Önnek pedig mindkét keze szabadon lesz a könnyű fürdetéshez. 

Smoby Cotoons zöld gyermek ülőke főbb jellemzői

  • A Cotoons ülés biztosítja a biztonságos fürdőzést a gyerekeknek
  • Levehető játszó pult
  • Alkalmas gyermekeknek 6 hónapos kortól
  • Zöld színű ülés a kádban

Édes kis játék a fürdetéshez

A Smoby Cotoons biztonságos fürdőzést ígér a gyerekeknek. Rendkívül könnyen használható. Csak vegye le a pultot, ültesse be a gyermekét majd helyezze vissza a játszó pult részt. A pulton 3 játékot talál. A gyerekek imádni fogják a figurákat, amit egyúttal a fürdetés során is felhasználhatnak. Egy virág található a pulton, ahová elhelyezheti a figurákat. A másik játék pedig egy csésze, amit a virág feltöltésére használnak, ami ezután zuhanyzóként szolgál a figurának.

Teherbíás:
6-13 kg-os
 

Kód:  HRAif4878
Termékszám:  3032161106069
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20