Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Smoby Be Move Confort tricikli, rózsaszín

5 1 értékelés

Smoby Be Move Confort tricikli, rózsaszín

Minden szülő tudja milyen mozgékonyak tudnak lenni olykor a gyerekek. Ilyenkor nyugodtan bízd őket az eredeti Smoby Be Move Confort triciklijére. A gyermek tricikli kimagaslóan stabil és kényelmes, amelyet az állítható ülésnek és a teljes mértékben biztonságos kialakításának köszönhet. A szülők minden bizonnyal örömmel fogadják a praktikus vezetőbot jelenlétét, amellyel irányíthatják a járművet például egy közös séta során. A fogantyún található táskában tárolhatod a holmijaidat is. A Smoby tricikli 10 hónapos kortól alkalmas a gyermekek számára.

A Smoby Be Move Confort rózsaszínű tricikli főbb jellemzői

  • Teljesen biztonságos tricikli
  • Az ülést védőtámasz övezi, és biztonsági öv is a rendelkezésedre áll
  • Ergonomikus kialakítású a gyermekek kényelméért
  • Smoby tricikli vezetőrúddal és táskával a kisebb dolgok számára
  • Fejleszti a gyermek motoros készségeit, elősegíti az aktív mozgást
  • Mutatós színes dizájn
  • Nagyszerű választás a sétákhoz

A Smoby tricikli biztonságot nyújt

A biztonság különösen fontos a triciklik esetében. Éppen ezért a Smoby Be Move Confort tricikli csúszásgátló pedálokkal, robusztus fémszerkezettel és minőségi kerekekkel büszkélkedhet. A triciklit irányíthatod a vezetőrúd segítségével, illetve a kormányzár is hasznos lehet. A pedálokat is inaktiválhatod. Az ülésen egy három pontos biztonsági öv és a védőtámasz együttese gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. A gyerkőcök akár pihenhetnek is a séta közben, hiszen amikor nem pedáloznak, pihentethetik a lábukat a lábtámaszon.

Kényelmes pedálos tricikli

A Smoby tricikli nem csak biztonságos, hanem rendkívül kényelmes is. Az állítható ülés ergonómiai kialakítású. A pedálokat úgy tervezték, hogy a lehető legnagyobb stabilitást garantálják a gyerekeknek. A lágyított műanyagból készült kerekek csendes használatot biztosítanak. A gyerkőcök az ülés alatt található műanyag kosárban tárolhatják játékaikat. Emellett, a Be Move Confort nagyon jól mutat, amit főként az izgalmas színkombinációjának és a formatervezésének köszönhet.


Méretek:
68 × 52 × 52 cm

A hátsó kerék átmérője:
15 cm

Első kerék átmérője:
20 cm


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,83 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 10 hónapos

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kivitel Háromkerekű
Kód:  HRAb0547
Termékszám:  3032167404046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10