Oldal frissítése

Smoby Baby Driver Comfort tricikli, szürke

3,0 1 értékelés

Smoby Baby Driver Comfort tricikli, szürke

A Smoby francia gyártó multifunkcionális Baby Driver Comfort szürke színű triciklije minden sétát szórakoztató utazássá változtat. A kifinomult kialakításnak köszönhetően a tricikli 10 hónapos és 3 éves kor közötti lányoknak és fiúknak megfelelő. A használat első hónapjaiban a Smoby Triciklit babakocsiként használható, majd az összes segéd- és védőelemet fokozatosan eltávolítva a gyermek már egy klasszikus alap triciklivel közlekedik. A gyermek magas fejtámlával ellátott, ergonomikusan kialakított ülésben ülhet, hogy hosszabb utakon is kényelmes és egészséges ülést biztosítson. A csecsemő biztonságát egy hárompontos biztonsági öv és egy derék körüli tömör műanyag sín oldja meg. A triciklihez eltávolítható vezetőrúd és praktikus táska csatlakozik. A kormánykerék, a visszapillantó tükrök, a kürt és a sebességváltó kar vezetés közben szórakoztatja a kis sofőrt.

A szürke Smoby Smoby Baby Driver Comfort tricikli legfontosabb jellemzői 

  • A triciklivel való utazás teljesen biztonságos
  • Az ergonomikus alakú ülés elősegíti az egészséges és helyes ülést
  • A Smoby Baby Driver ötvözi a szórakozást, a biztonságot és a kényelmet
  • Állítható és leszerelhető vezetőrúddal a szülők vezérelhetik az utazási irányt
  • A Smoby Baby Driver Comfort karcsú, szürke kialakítása fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas
  • A kormánykerék, a visszapillantó tükrök, a sebességváltó kar és a kürt vezetés közben szórakoztatják a gyermeket
  • A Smoby tricikli műanyag kosárral és praktikus táskával van felszerelve
  • Műanyag kerekek zajcsökkentő felülettel a csendes utazáshoz
  • A napellenző védi a gyermeket a naptól
  • A tricikli 10 hónapos és 3 év közötti gyermekek számára alkalmas

A Smoby tricikli biztonságot nyújt

A biztonság különösen fontos a triciklik esetében. Éppen ezért a Smoby Baby Driver Comfort tricikli robusztus fémszerkezettel és minőségi EVA kerekekkel büszkélkedhet. Az ülésen egy három pontos biztonsági öv és a védőtámasz együttese gondoskodik a gyermek maximális biztonságáról. A triciklit irányíthatod a vezetőrúd segítségével, illetve a kormányzár is hasznos lehet. Mindaddig, amíg a gyermek kicsi vagy ha elfáradt a lába, és nem használja a pedálokat, az első kereket alapjáratra állítja és a kormányt lezárja. A tricikli teherbírása legfeljebb 50 kg.

Kényelmes szórakozás triciklivel

A Smoby tricikli nem csak biztonságos, hanem rendkívül kényelmes is. Az állítható ülés ergonómiai kialakítású, ami nemcsak kényelmet biztosít a hosszabb utak számára, hanem elősegíti az egészséges és megfelelő ülést is. A gyermek a fejét a magas fejtámlán pihenheti, és vezetés közben kényelmesen aludhat. A zajcsökkentett kerekeknek köszönhetően nem zavarják a kellemetlen hangok. Menet közben a unalom elkerülése érdekében a kormánykerék, a visszapillantó tükrök, a kürt és a sebességváltó révén a gyerekek valódi sofőrt játszhatnak. A műanyag kosárban a gyermek játékait tárolhatod, vagy az út közben összegyűjtött kincseket.

Méretek:
68 x 101 x 52 cm

Terhelhetőség:
50 kg


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,83 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 10 hónapos

Motívum

Motívum Motívum nélkül

Szín

Szín Szürke

Tömeg

Tömeg 5,91 kg

Kapacitás

Kapacitás 50 kg

Jellemzők és felszereltség

Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kivitel Háromkerekű
Kód:  HRAb0548
Termékszám:  3032167412027

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05