Oldal frissítése

SMART TECH SOUND Tűzoltó szett

76 190 Ft

SMART TECH SOUND Tűzoltó szett

Van otthon egy kis kalandor? Szerezz neki egy SMART TECH SOUND tűzoltó szettet, és hagyd, hogy tűzoltó legyen, aki tüzet olt a síneken. Ez a fából készült vonat készlet tartalmaz egy mozdonyt Smart Tech technológiával, egy vasúti tűzoltókocsit, egy vasúti pályát tartozékokkal és egy műanyag tűzoltó figurát. A vagon a mozdonyhoz a mozdonyon és a vagonon elhelyezett mágnesek segítségével kapcsolódik. A tűzoltókocsi 2 drb AAA elemet igényel, amelyek nem tartoznak a csomaghoz. A SMART TECH SOUND Tűzoltó szett egy gyönyörű játék hároméves korú fiúknak és lányoknak, amellyel sok kalandos szórakozásban lesz részük.

SMART TECH SOUND Tűzoltó szett fő jellemzői

  • A SMART TECH SOUND Tűzoltó készlet egy fából készült vonat készlet.
  • Ez a készlet egy mozdonyt tartalmaz intelligens Smart Tech technológiával,egy tűzoltókocsit, egy vasúti pályát és egy tűzoltó figurát
  • A kocsit és a mozdonyt mágnesek kötik össze.
  • A SMART TECH SOUND Tűzoltó szett 2 db AAA elemet igényel.
  • A tűzoltó szett megfelelő játék fiúknak és lányoknak 3 éves kortól

A SMART TECH SOUND Tűzoltó játékkészlet a minőség garanciája

Ez a vonat a jól ismert svéd BRIO márka minőségi fa játékainak sorában, amely nagy hagyományokkal rendelkezik a közlekedési játékok világában. Ennek köszönhetően a készlet kiegészíthető és bővíthető. ASMART TECH SOUND tűzoltókészlet Smart Tech technológiával is fel van szerelve, amely lehetővé teszi a vonat színes fényeinek megvilágítását, a tűzoltás közbeni hangok lejátszását és saját hangok rögzítését.

A csomag tartalma:mozdony Smart Tech technológiával
tűzoltókocsi
műanyag tűzoltó figura
vasúti pálya tartozékokkal

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AAA
Elemek száma 2 db

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Kisautók

Tulajdonságok Hangok

Anyag

Anyag Fa, Műanyag
Kód:  HRAjr00326
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7312350360042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05