Oldal frissítése

Smart Stages Tablet - Hu

Kiegészítők a termékhez

Smart Stages Tablet - Hu

Olyan játékot keresel a gyermeke számára, amely megtanít valamit hasznosnak? Az intelligens szakaszok sorozatának legfiatalabb Fisher-Price táblagépe egyszerű és szórakoztató módon megtanítja a gyerekeknek az első szavakat, betűket, állatokat és még sok minden mást . A táblagép magyarul beszél, és Smart Stages technológiával van felszerelve, amely adaptálja a tanulási tartalmat a gyermek növekedésével. A táblagépek három szintre vannak osztva, amelyek elrejtik a dalok, kifejezések és hangok egész sorát, amelyek a fejlõdés különbözõ szakaszaiba illeszkednek. A 28 funkció különféle „alkalmazásokat” jelent, amelyek hangok és zene kiváltására szolgálnak. A táblagép képernyője felgyullad, és villog a dal és a mondat ritmusában.

A Fisher-Price intelligens szakaszok főbb jellemzői

  • Fisher-Price intelligens szakaszok kicsiknek
  • A gyerekek betűket, első szavakat, állatokat és még sok másot tanulnak meg
  • Finom motoros képességeit is gyakorolja
  • Tele van zenével, mondatokkal és vidám hangokkal
  • A Smart Stages technológiának köszönhetően a technológia alkalmazkodik a gyermek fejlődéséhez
  • Három játékmenet
  • A Fisher-Price tabletta 12-36 hónapos gyermekek számára alkalmas
  • 3 AAA elemmel működik (tartozék)

A babáddal nő

A Fisher-Price Smart Stages technológia három szinten adaptálja a táblagép tartalmát a gyermek fejlődéséhez . Az 1. szint 12 hónapos korú gyermekek számára alkalmas, és a gyerekek vicces hangokat, mondatokat és dalokat találnak. Megtanulják az első szót. A 2. szint, 18 hónapos gyermekek számára alkalmas, arra buzdítja a gyermekeket, hogy keressenek leveleket és cikkeket. A gyermekek keresésekor a hang és a zene dicséretét jutalmazza. A 3. szint a 24 évesnél idősebb gyermekek számára valódi táblagépet jelent, és elősegíti a utánzás és a képzelet fejlesztését.

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AAA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AAA
Kód:  HRAb1702
Termékszám:  0887961218244

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15