Oldal frissítése

Small Foot Természetes fa bölcső babáknak

18 690 Ft

Small Foot Természetes fa bölcső babáknak

Örömet szeretne szerezni kislányának? Ezzel a játékbabákhoz tervezett bölcsővel biztosan nem fog mellé! ?A kiságy minőségi fából készült, s csodálatos design-nal, illetve szív alakú kivágással rendelkezik. A termék magas minőségének köszönhetően ez a játékbaba bölcső egy olyan játék, mely nemzedékről nemzedékre öröklődik.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Fő előnyök

  • természetes anyaga tartós és rendkívül ellenálló a sérülésekkel szemben
  • egyszerű és könnyű karbantartás
  • méret: 53 × 28 cm
  • 3 éves kortól ajánlott

Small foot

A fából készült Small Foot termékek csodálatos, színes játékok, melyek javarészt természetes alapanyagokból készülnek. A felhasznált faanyag többnyire fenntartható erdészeti gazdaságokból származik, így a játékok megvásárlásával Ön is hozzájárulhat a természetes növekedésű erdők fenntartásához. A fajátékok a legkisebbeknek is örömet szereznek, fejlesztik a kicsik érzékeit, továbbá elősegítik a gyermekek egészséges testi és lelki fejlődését.

 

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 35 cm
Szélesség 28 cm
Magasság 56 cm

Tulajdonságok

A baba maximális magassága 50 cm
Konstrukció anyaga Fa

Szín

Szín Fa
Kód:  HRAa9659
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4020972011589

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15