Oldal frissítése

Sis-po első szavak

Kiegészítők a termékhez

Sis-po első szavak

Játékötletek után kutatsz egy kisgyermek számára? A Fisher Price First Words interaktív beszélő játék kutya kiváló választás lehet. Ez a kedves, plüss Fisher Price játék azonnal magával ragadja az apróságokat. Ráadásul számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a gyerekek sok új dolgot tanulhatnak. A beszélő kutyus, Sis az életkorra is odafigyel, így kiválaszthatóak a gyermek korának megfelelő funkciók. Énekel és beszél. A gyerekek megtanulják felismerni a színeket, a testrészeket, továbbá rengeteg dalt sajátíthatnak el. A játéknak kellemes a hangja, a dallamok fülbemászóak. Nagyszerű elfoglaltság otthonra, de akár útközben is remekül szórakoztatja a gyerekeket.

A Fisher Price First Words Beszélő kutya, Sis interekatív játék főbb jellemzői

  • Sis, a Fisher Price-tól: interaktív beszélő kutya, puha plüss játék
  • Öt aktiválható pont a kutya mancsain és fülén
  • Smart Stages - több, különböző nehézségi szint a gyermek életkora szerint
  • Több mint 75 hang, mondat és dal
  • Megtanítja az ábécét, a színeket, formákat, testrészeket és így tovább
  • Fejleszti a szókészletet 
  • Alkalmas otthon és útközben
  • Három darab AA elemmel működik (tartozék)
  • A Fisher Price beszélő kutya hat hónapos kortól ajánlott

Smart Stages

A Fisher Price Smart Stages új technológiának hála könnyen kiválasztható a megfelelő nehézségű játék a gyermek életkora és érettsége alapján. A felfedezés első szintje hat hónapos kortól ajánlott, amely során a gyerekek találkoznak az első szavakkal, megtanulják az ábécét, a színeket és a testrészeket, így fejlesztve érzékeiket és kíváncsiságukat. A második szint részeként, amely tizenkét hónapos kortól ajánlott, a gyerekek színeket keresnek, azonosítják a testrészeket és tovább fejlesztik szókincsüket. Tizennyolc hónapos kortól javasolt a harmadik szint kiválasztása, amikor a szókincs tovább mélyül, a kutyus játékra ösztönzi a gyerekeket. A Fisher Price beszélő kutyus gyermekeddel együtt változik.

Kutya magassága:
30 cm


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,5 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 6 hónapos

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Kód:  HRAb1714
Termékszám:  0887961614565

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10