Oldal frissítése

Simba Fürdőállatkák

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba Fürdőállatkák

 

A fürdés a mindennapi rutin része. Minden kisgyerek tudja, hogy a higiénia fontos, azonban gyakran még ennél is fontosabb számukra a szórakozás. Miért ne lehetne a kettőt egybekötni? Ha a gyerekek a fürdést szórakozásként élik meg, biztos lehet benne, hogy a fontos higiéniai szokásokat elsajátítják a jövőre nézve is. Ebben nyújtanak segítséget a Simba játékgyártó Fürdőállatkái. A Fürdőállatkákat tapadókoronggal látták el, melynek köszönhetően egymásra tapaszthatók, vagy az alapra, esetleg valamilyen más sima felületre. Ha a gyerkőcök ilyen mókás, vízi játékkal fürödhetnek, biztos lehet abban, hogy ki sem akarnak majd jönni a kádból.

Melyek a Fürdőállatkák legjobb tulajdonságai?

  • Játék, amely szórakoztatja a gyerekeket a vízben
  • Segít a higiéniai szokások elsajátításában
  • Kiváló minőségű műanyagból készült, a vízben való játszásra tervezték
  • A tapadókorongok segítségével könnyen egymásra tapaszthatók, vagy rögzíthetők sima felületekre

Vízi móka a Simba Fürdőállatkákkal

A Simba Fürdőállatkák szett négy, 13,5 cm-es állatkából áll, amelyek kiváló minőségű műanyagból készültek, és melyeket kifejezetten a vízben való játszásra terveztek. Minden egyes állatkát tapadókoronggal láttak el, így könnyen az alaphoz, vagy egymáshoz tapaszthatók. A Fürdőállatkák lányoknak és fiúknak egyaránt ajánlott 12 hónapos kortól.  

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 13,5 cm
Kód:  HRAif4274
Termékszám:  4006592496784
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05