Oldal frissítése

Simba Steffi tanár Evicka

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba Steffi tanár Evicka

Steffi baba most tanárnőnek ment, hogy a kis Éva babát mindenre megtanítsa. Gyermekeid, miközben ezekkel a babákkal játszanak, számos dologról tanulhatnak - a nagyobb gyermekek játszhatják a tanár szerepét, míg a kisebbek diákok lehetnek. Épp ezért Steffi tanár esetében duplán tanulhatnak. Ha a kisgyermeked nem tanulta még meg a színek neveit, a babák segítségével megtanulhatja azokat, és fejlesztheti kognitív képességeit. Ezen felül, egy szimpatikus tanárnéni figurával ismerkedhetnek meg.

A tanár és diák csomag része egy tábla is, amely felcsiptethető, és amely mellé egy mutatópálca is tartozik, továbbá a csomag tartalmaz egy kisméretű babaszéket és egy munkafüzetet a valóságos élmény bitztosításához. Az erőszakmentes játékok segítségével gyermeked természetes környezetben érezheti jól magát, miközben észre sem fogja venni, hogy mennyi mindent tanul. Mindezeken felül Évi babával, úgy játszhat, mint bármelyik másik babával: öltöztetheti, cserélheti a ruháit, asztalra, székre ültetheti, vagy akár bölcsőbe fektetheti. Természetesen a csomag minden része magas minőségű műanyagból készült, így rendkívül tartós.  

Főbb jellemzői

  • Ajánlott gyermekeknek 3 éves kortól
  • Magasság: Tanár, 29 cm, Évike (tanuló) 12 cm 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EK direktívájában foglalt szabványoknak, és a Tanács által 2009 Június 18.-án elfogadott a játékok biztonságáról szóló irányelvének, a cseh szabályozásoknak megfelelően. Természetesen a termék CE megfelelőségi jellel is rendelkezik.

Kód:  HRAa4379
Termékszám:  4006592504724
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05