Oldal frissítése

Simba: Steffi Glam party ruha

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Simba: Steffi Glam party ruha

Ezek a meseszép Glam party ruhák tökéletes megjelenést nyújtanak minden 29 cm-es babának, köztük Steffi babáidnak is. A 3 éven felülieknek ajánlott szett három különféle változatban kapható. A szettek mindegyike egy elbűvölő ruhát és egyéb kiegészítőket tartalmaz, melyekkel babád a party királynője lehet. A három változat közül az aktuálisan készleten lévőt szállítjuk.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Főbb jellemzők

  • Steffi Glam party ruha a kis divatrajongóknak és babáiknak
  • Az összes szükséges kiegészítővel együtt
  • 29 cm-es babákhoz
  • 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAif4032
Termékszám:  4006592509620
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05