Oldal frissítése

Simba Spray állatok

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba Spray állatok

A fürdés mindennapi rutin. Minden kisgyerek megtanulja, hogy fontos a higiénia, de a fürdetés gyerekek számára elsősorban a szórakozást jelenti. De miért ne kötnénk ezt a két dolgot egybe? Ha a gyermek jól szórakozik a fürdőkádban, akkor biztos lehetsz benne, hogy később is magától értetődőnek veszi ezt a fontos egészségügyi szokást. Ehhez segítenek a vizi játékok. A Simba Spray állatok úsznak a vízen, és még spriccelnek is, amely vonzó lesz a gyerekek számára. A csomag 5 darabot tartalmaz különböző színben. Ha ezekkel játszik, a gyermeked biztosan nem akar majd kimászni a fürdővízből.

Miért jók a Simba Spray állatok?

  • Játék, amivel a gyerekek jól szórakoznak a vízben
  • Segít megszerezni a higiéniai szokásokat
  • Kiváló minőségű műanyag, alkalmassá vizi játékként
  • Színes fickók

Játék a vízben

A Simba Spray 5 db 5 cm méretű műanyag állatot tartalmaz, melyek  minőségi műanyagból készültek kifejezetten a vízben való játék számára. A kisállatok ráadásul spriccelő képességgel is rendelkeznek. A játékok használata 18 hónapos kortól ajánlott.

 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 5 cm
Kód:  HRAif4252
Termékszám:  4006592403713
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20