Oldal frissítése

Simba - Sam, a tűzoltó

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Simba - Sam, a tűzoltó

Tűzoltó Samet a Sam, a tűzoltó c. sorozatból ismerheted, melyben merész és kalandos történeteket mesél a tűzoltók életéről. Samet mindenki kedveli, hiszen ízig-vérig jó ember. Számára nem okoz gondot, hogy csapatával kihúzzon egy gyermeket a mély gödörből, vagy lehozzon egy macskát a fáról. Legyél te is részese ennek a remek csapatnak! Tűzoltó Sam figurája a te otthonodba is beköltözhet, hogy közös kalandokban vegyetek részt.

A Simba Tűzoltó Sam figura főbb jellemzői

  • A csomagolásban megtalálod a figurákat és a hozzájuk való kiegészítőket
  • Négy változatban kapható, a szállítás a rendelkezésre álló készlet függvényében történik
  • Akár egy teljes gyűjteményt is összeállíthatsz a Tűzoltó Sam és barátai figurákból

Élj át számos kalandot Tűzoltó Sammel és barátaival!

A Tűzoltó Sam és barátai figurák 7,5 cm magasak. A csomagolásban 2 db figurát (Tűzoltó Sam és egy barátja), továbbá hat darab kiegészítőt (pl. kalapács, zseblámpa, tűzoltó készülék, ásó vagy hangszóró) találsz. A figurák négy változatban kaphatók. Gyermekek számára három éves kortól ajánlott.

 

Paraméterek

Játék magassága

Játék magassága 7,5 cm
Kód:  HRAif4337
Termékszám:  4052351011712
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05