Oldal frissítése

Simba Mása és a medve pálca

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba Mása és a medve pálca

A buborékfújót, mely a felületi feszültséget és a levegő áramlását használja fel a buborékok létrehozásához, minden gyermek ismeri, és legtöbbjük nagyon kedveli is ezt a mókás játékot. A buborékfújók története egészen a 17. századig nyúlik vissza, s azóta töretlen népszerűségnek örvendenek a gyermekek körében. A Mása és a medve című rajzfilmsorozat motívumával díszített, pálca formájú buborékfújó hatalmas buborékokat képez, melyeket gyermeke egyszerűen imádni fog. A Simba buborékfújójának köszönhetően könnyen és gyorsan hatalmas buborékokat hozhat létre. Ez az egyszerű, de nagyszerű kis játék remek szórakozást nyújt kerti partik, családi összejövetelek és gyermeknap alkalmával, vagy éppen a hosszú délutánokon.

A Mása és medve motívummal díszített buborékfújó legfontosabb jellemzői

  • hatalmas buborékokat hoz létre
  • a 115 ml-es kiszerelés hosszú ideig kitart
  • egyszerű szórakozás, melyet a gyermekek imádni fognak
  • a Mása és a medve című rajzfilmsorozat népszerű gyermekmotívumával

Fújjon hatalmas buborékokat a Simba buborékfújójával

A buborékfújó pálcája 37 cm hosszú, így rendkívül nagy buborékok hozhatók vele létre. A buborékfújó 115 ml folyadékot tartalmaz, így gyermekei hosszú órákon keresztül eljátszhatnak a Simba buborékfújójával. A játék 3 éves kortól ajánlott fiúknak és lányoknak egyaránt.

Kód:  HRAif4352
Termékszám:  4006592931933
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20