Oldal frissítése

Simba kalapálós golyópálya

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba kalapálós golyópálya

A Simba kalapálós golyópálya kiváló játék a legkisebbeknek, mely fejleszti finommotorikus készségeiket, ugyanakkor remek szórakozást biztosít számukra. Az egyszerű külsejű játék számos lehetőséget kínál arra, hogy a gyerekek és a szülők sok-sok vidám percet éljenek át. A játék tartalmaz egy tornyot golyócsúszdával, továbbá színes golyókat és egy kalapácsot. A szülők lelkes biztatására a gyermek belehelyezi a golyókat az egyes lyukakba (az idősebb gyermekek úgy is játszhatják a játékot, hogy a színekre is figyelnek, tehát minden golyót a golyó színével azonos színű lyukba helyeznek), majd a kalapáccsal belekalapálja őket. A golyók végiggurulnak a pályán, és az alátéten állnak meg. A játék során az idősebb gyermekek megtanulhatják a színek felismerését, vagy akár megtanulhatják megszámolni a golyókat. Ez a vidám játék remek szórakozást nyújt a kicsik számára, és ha neked is van néhány szabad perced, hogy beszállj a játékba, te is nagyon jól fogsz szórakozni.
A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK számú, 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelveinek és a cseh jogi szabályozás minden jogi normájának. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 14 cm
Szélesség 18 cm
Magasság 26 cm
Kód:  HRA708
Termékszám:  4010145
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20