Oldal frissítése

Simba Csörgő forgatható 15 cm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Simba Csörgő forgatható 15 cm

A vidám  Simba márkájú csörgő kellemes társaság minden baba számára. Ez a játék lenyűgöző megjelenésével, forgatható részeivel és a színes golyókkal azonnal magára vonja még a legkisebbek figyelmét is. Az aranyos játékos társ alkalmas minden gyermek számára 3 hónapos kortól. A csörgő kiváló minőségű és egészségre ártalmatlan anyagból készült. A játékos kialakítás és a magas biztonság jellemzi a csörgőt, amelyet a baba nem fog akarni letenni.

A színes csörgők fő előnyei

  • Játékos tervezés, amely a legkisebb  gyerekek figyelmét is felkelti
  • Minőségi, és egyaránt biztonságos anyagból
  • Csörgő, amely felkelti a figyelmet és szórakoztat

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK rendeletének és a cseh jogszabályozás minden jogi normájának. Természetesen a CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik. 

Paraméterek

Méret és súly

Hosszúság/mélység 15 cm
Kód:  HRAif4023
Termékszám:  4006592460426
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05