Oldal frissítése

Siku Super Car - transzporter autószállító

5 1 értékelés
18 690 Ft

Siku Super Car - transzporter autószállító

A SIKU Super sorozat a haszonjárműveket eleveníti meg, amelyek fő jellemzője a tökéletes kivitelezés, és a teljesen hiteles külső. Meg fog lepődni, milyen bő részletességgel és minőségi felhasznált anyagokkal készül az autó. Valósághű haszongépjármű modellek az összes márkától és feladattal, amelynek alapja ez a kiváló sorozat. Teljesen működőképes modell tartós fém vázzal és műanyag elemekkel. Alkalmas a kis gazdák számára már 3 éves kortól. Németországban gyártva.

SIKU gyárt ismert a minőségi anyagokkal és precíz módon modellez szinte mindent körülöttünk. A sok éves múltra visszatekintő tapasztalatával szerzett vezető pozícióját a piacon  tovább erősíti  még mindig, új és kifinomultabb modellek gyártásával minden kategóriában.

Ez a nagy autószállító is a gyűjtemény része. Vörös és ezüst színekben pompázik. A modell festett 1:50 méretarányú, és úgy tervezték, hogy minden gyermek számára kíváló szórakozás legyen 3 éves kortól. De természetesen tökéletes ajándék lehet a lelkes gyűjtők és apukák számára is.
Műszaki adatok:
kiadás:SIKU Super
típus:
Transporter szállítására személygépkocsik
anyaga:
fém
skála:
01:50

Ajánlott kor:
három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:50

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Alkalmas Játékra
Kód:  HRA753x
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874039340
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15