Oldal frissítése

Siku Super - Liebherr nehézdarus teherautó

5 4 értékelés
8 990 Ft

Siku Super - Liebherr nehézdarus teherautó

A SIKU Super sorozat haszongépjárművekből áll, melyeket pontos és nagyszerű kidolgozottság, és az eredeti járművekhez való kiváló hasonlatosság jellemez, azok élethű modelljei. Te is meglepődsz majd a hihetetlen precizitással kidolgozott részleteken és kitűnő minőségű anyaghasználaton! Élvezd az összes világmárka haszongépjárműveinek élethű modelljét és a tökéletes kidolgozás részleteire fektetett hangsúlyt.

A LIEBHERR nehézdarus teherautójának modellje fém öntvényből és műanyagból készült 1:87 méretarányban. A fém felépítmény elforgatható, a darukar pedig meghosszabbítható – a kihúzható rész műanyagból készült. A daru kampóját csörlővel lehet felhúzni és leengedni, a darukötél hosszúsága tetszés szerint állítható. Nehéz tárgyak emelésekor a stabilitást az jármű oldalán található támasztékok biztosítják.
Tulajdonságok:
Kiadás:Siku Super
Típus:
Liebherr nehézdarus teherautó
Méretarány:
1:87
Ajánlott:
Három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 0,25 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 3 hónapos

Méretarány

Méretarány 1:87

Modelltípus

Modell típus Daru
Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Anyag Fém, Műanyag
Alkalmas Kiállításra
Kivitel Méretarányos
Kód:  HRA747q
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874018864
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15