Oldal frissítése

Siku Super jachtszállító

5 2 értékelés
11 290 Ft

Siku Super jachtszállító

A SIKU a minőségi, precízen kidolgozott autó- és haszongépjármű-modellek elismert gyártója. Sok éves fennállása alatt piacvezető pozícióra tett szert, és ezt a pozíciót folyamatosan új, még kifinomultabb járműmodellekkel erősíti tovább.
A SIKU Super sorozatba olyan haszongépjárművek tartoznak, amelyeket tökéletes kidolgozottság és teljes valósághűség jellemez. Te is meg fogsz lepődni a modellek részletgazdag kidolgozásán és a felhasznált anyagok kiváló minőségén. Élvezd a híres világmárkák haszongépjárművei alapján készített valósághű modelleket és a kidolgozásuk során tanúsított odafigyelést.
Ez a MAN kamion egy olyan motoros luxusjachtot szállít, amelyet már nem csak a Riviéra gazdagjai engedhetnek meg maguknak. A nyerges vontató és a pótkocsi fémből készült. A Drettmann motoros jacht anyaga műanyag, levehető tetejű kabinjának köszönhetően a részletesen kidolgozott belső térre is jó rálátás nyílik. A jacht fennmarad a vízen, így a fürdőkádba vagy a medencébe is bevihető, hogy vígan szelje a habokat. Fedezd fel te is a luxus ízét! Az 1:87 méretarányú modellt 3 évesnél idősebb gyermekek, valamint lelkes gyűjtők és játékos kedvű apák számára is ajánljuk.
Műszaki adatok:
Kiadás:SIKU Super
Típus:
Jachtszállító
Anyaga:
fém

Méretek:
26,6 x 5,6 x 11,7 cm


Méretarány:
1:87
Ajánlott:
Három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:87

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Alkalmas Játékra
Kód:  HRA746p
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874018499
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15