Oldal frissítése

Siku Super - Óceánjáró hajó

4,8 6 értékelés
Leárazás -30 %
4 290 Ft 6 090 Ft

Siku Super - Óceánjáró hajó

A SIKU minőségi és precíz modelleiről híres.Sok éves múltja során vezető pozíciót szerzett a piacon, és ezt ma is tovább erősíti az élet minden területéről származó egyre újabb és kifinomultabb modelljeivel. 
A SIKU új sorozata a haszonjárművekre fókuszál, amelyeket tökéletes kivitelezés és teljes hitelesség jellemez. Meg fogsz lepődni, ha meglátod a részletességét és a felhasznált anyagok minőségét! A sorozatban különböző márkájú haszonjárműveket találsz: válogass kedvedre!
Ez modell egy abszolút egyedülálló darab - egy hatalmas óceánáró hajót ábrázol. Elképzelhető részletességével és tökéletes kivitelezésével garantáltan a gyűjteményed dísze lesz. A modell 1: 1400 méretarányú, és 3 évesnél idősebb gyerekek számára ajánlott, vagy lelkes gyűjtőknek és apukáknak, akik sosem nőnek ki a játékból. 
Műszaki adatok:
Széria:SIKU Super
Típus:
cirkáló
Anyaga:
fém
Méretarány:
1: 1400

Méretek:
18,2 / 2,3 / 3,8 cm


Ajánlott kor:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:1 400

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Alkalmas Játékra
Kód:  HRA746a
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874017201

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20