Oldal frissítése

Siku Super - betoneverő

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siku Super - betoneverő

A SIKU arról ismert, hogy minőségi és precíz modelleket készít szinte mindenről, ami körülvesz bennünket. Sokéves történelmének köszönhetően vezető pozíciót szerzett a piacon, és továbbra is megszilárdítja ezt a pozíciót újabb és kifinomultabb modellekkel minden kategóriában.


A SIKU Super olyan haszongépjármű-sorozat, amelyet a tökéletes kidolgozás és a legkiválóbb hitelesség jellemez. Meg fogsz lepődni a felhasznált anyagok részletességén és minőségén. Élvezd az összes világmárka kereskedelmi járműveinek valósághű modelljeit és azt az odafigyelést, ami ebben a nagyszerű példányban is testet ölt!


A betonkeverő egy nagyon praktikus eszköz, amit minden nagyobb építkezésen használnak. Ez a kiváló minőségű design nem hiányozhat a kollekciódból! A modell 1:87  méretarányban készül, és minden három év fölötti gyermek számára tervezték, és persze a szenvedélyes gyűjtőknek és  kisgyermekeknek is.


Paraméterek és specifikációk:
Kiadás:
SIKU Super
Típus:
Betonkeverő
Anyaga:
fém
Méretarány:
1:87
Méretek:
magasság / szélesség / hosszúság - 75/44/139 mm
Ajánlott életkor:
három éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor
Kód:  HRA747z
Termékszám:  4006874018963

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20