Oldal frissítése

Siku Farmer - John Deere traktor erdészeti pótkocsival

5 3 értékelés
11 790 Ft

Siku Farmer - John Deere traktor erdészeti pótkocsival

A SIKU modelleket nagyon precíz és valósághű kivitelezés jellemzi. Számos aprólékosan kidolgozott, kifinomult tartozékának és az átfogó designnak köszönhetően a fém modell nemcsak a kisfiúk, hanem a szenvedélyes gyűjtők szívét is megdobogtatja majd.
A John Deere traktor erdészeti pótkocsival a népszerű SIKU Farmer sorozathoz tartozik, amely a mezőgazdasági és erdészeti gépek különböző funkcióval rendelkező modelljeire összpontosít. Ez a modell hiteles kinézetének, robusztusságának és kifinomult részleteinek köszönhetően biztosan lenyűgöz téged is. Az erdészeti pótkocsi mozgatható, rönkfogóval ellátott darukarral van felszerelve, amely a csomagolásban található műanyag rönkök kényelmes be- és kirakodására szolgál. Ez a modell a gyermekeknek és az apukáknak is hosszú órákig tartó szórakozást biztosít.


Jellemzői:
Sorozat:
SIKU Farmer
Anyag:
Fém, műanyag kiegészítőkkel
Méretarány:
1:50
Méret:
25,4 x 5,4 x 11,6 cm
A csomag tartalma:
1 traktor
1 pótkocsi műanyag farönkökkel
Ajánlott életkor:
3+

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Méretarány

Méretarány 1:50

Modelltípus

Modell típus Traktor
Makett típusa Civil
Évszak Modern kor

Tulajdonságok

Anyag Fém
Alkalmas Játékra, Kiállításra
Kivitel Méretarányos
Kód:  HRA754e8
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4006874019540

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10