Oldal frissítése

Siku Control – CLAAS Axion 850 Traktor

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Siku Control – CLAAS Axion 850 Traktor

A SIKU ismert a minőségi és precíz modelljeiről. Szinte mindent, ami körülvesz bennünket, képesek modellé alakítani. Több éves tapasztalataival kidolgozta magát a piacvezetők élvonalába, és pozícióját továbbra is tartja az egyre részletesebb kialakítású modelljeivel.
Az új kiadás, az úgynevezett CONTROL termékcsalád forradalmat jelent a modellek körében - a Siku Controllal mozgasd meg modelledet és gyönyörködj a számos mechanikai funkcióban és parancsaid végrehajtásában, amelyeket a távirányító segítségével adhatsz ki. A Siku CONTROL egyszerűen tökéletes arra, hogy felkeltsd olyanok figyelmét, akik eddig nem érdeklődtek a kiállított modellek iránt.
A Siku Control termékcsalád egyik legkidolgozottabb modellje a Class Axion 850 traktor, 1:32 méretarányban. Működtetése a távirányító segítségével lehetséges, amely a csomag része. A távirányítóval a jármű mozgatható, bekapcsolhatóak a lámpák, bekapcsolható a villogó fény, és vezérelhető bármilyen más kiegészítő.
Műszaki adatok:
Kiadás:
SIKU Control
Távirányító frekvenciája:
2.4 GHz
Típus:
Class Axion 850
Tartozékok:
Akkumulátor
Távirányító
Anyaga:
Fém
Méretarány:
1:32
Ajánlott korosztály:
3 éves kortól

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Típus

RC autó típusa Gyerek
RC modell típusa Traktorhoz
Méretarány 1:32

Tulajdonságok

Fókusz Gyerek
Használat Beltéri
Tulajdonságok Fényeffektek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Modell

Szín

Szín Zöld
Kód:  HRA755m
Termékszám:  4006874068821
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05