Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Siku Control – Kotrógép

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siku Control – Kotrógép

A Siku Control Liebherr R980 SME egy kitűnő minőségű, tartós és nehéz fém modell, amely hű másolata az igazi gépnek. Fel van szerelve a hat, nagy teljesítményű elektronikus hajtású fogaskerékkel, amelyeket biztonsági tengelykapcsolókkal láttak el az esetleges sérülések elkerülése érdekében. A modell LED világítással is rendelkezik. A jobb és baloldali lánctalp függetlenül vezérelhető. A kabin szabadon forog, vezetékek nélkül. Ez képessé teszi akár 360° -nál nagyobb forgásokra is. Ha pedig ezek után nem vagy benne biztos, hogy merre van az eleje, csak egy gombnyomás, és egyszerűen visszafordul az eredeti helyzetébe. Annak a ténynek köszönhetően, hogy képes magánál alacsonyabban lévő helyeket is kotorni, ez kotrógép képes nagy árkokat és gödröket ásni.

Főbb jellemzői

  • Méretarány: 1:32
  • Méretek: 248 × 452 × 173 mm
  • Kiváló minőségű, fémből készült
  • A távvezérlés működési frekvenciája: 2.4 GHz
  • Tömeg:  kb. 2,5 kg
  • Ajánlott kor: 3 éves kortól

Új, több funkciós joystick

A Siku Control Liebherr R980 SME távirányítós fém kotrógépet egy praktikus és kényelmes joystickkal ellátott távirányítóval vezérelheted. Továbbítja a kiadott parancsokat, és a kotrógép hűen másolja az eredeti gép mozgásait. Ez lehetővé teszi, hogy kedved szerint talajt törj fel, kotorj, tömöríts, és rakodj vele. A távirányítóhoz négy AA elemre van szükség, amelyek nem tartozékok. A kotrógép 3 Baby-C elemmel működtethető, amelyek nem tartozékok. 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 4 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón

Szín

Szín Sárga

Típus

RC autó típusa Gyerek
Méretarány 1:32

További tulajdonságok

Használat Ideális otthonra
Speciális funkció Fényeffektek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Modell

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Kód:  HRAjd0001
Termékszám:  4006874067404
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10