Oldal frissítése

Siku Control - Eke

Kiegészítők a termékhez

Siku Control - Eke

A SIKU arról ismert, hogy minőségi és precíz modelleket készít szinte mindenről, ami körülvesz bennünket. Sokéves történelmének köszönhetően vezető pozíciót szerzett a piacon, és továbbra is megszilárdítja ezt a pozíciót újabb és kifinomultabb modellekkel minden kategóriában.

Az új CONTROL, forradalmi kiadás, mely forradalmat hoz ??- a Siku Controllal együtt. Tudod mozgatni a modelleket, és cseveghetsz arról, hogy hogyan mozognak, használnak számos mechanikai funkciót, és hallgatják a távirányítóval megadott parancsaidat. A Siku CONTROL egyszerűen nagyszerű módja a modellek újjáélesztésének, valamint azon modellek bevonásának, amelyek már nem annyira népszerűek.

Az impozáns eke modell, amely kompatibilis az összes Siku Control  1:32 méretarányos traktorral, kibővíti ezen traktorok jellemzőit és funkcióit. A készüléket adatkábellel csatlakoztatják, amely lehetővé teszi az eke irányítását a traktor meghajtójáról. 


Paraméterek és specifikációk:
Kiadás:
SIKU Control
Meghajtó frekvencia:
2,4 GHz
Típus:
Eke
Kiegészítők:
akkumulátor
Anyag:
kov
Méretarány:
1:32
Ajánlott életkor:
három éves kortól

Paraméterek

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Drón

Típus

Méretarány 1:32

Tulajdonságok

Használat Beltéri

Csomag tartalma

Csomag tartalma Távirányító, Modell

Szín

Szín Piros
Kód:  HRA755j
Termékszám:  4006874067831

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15