Oldal frissítése

Siku Blister - Jeep hajóval

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Siku Blister - Jeep hajóval

A SIKU gyártmány ismert a minőségi és precíz modelljeiről szinte minden körülöttünk lévő tárgyról . A sok éves múltra visszavezethető cég vezető pozíciót szerzett a piacon, és tovább igyekszik azt erősíteni mindig újabb és még kifinomultabb  modellekkel minden kategóriában.
A Siku Blister szériában számos részletes és apróéákos munkával készült kereskedelmi és ipari jármű szerepel, amelyek kisebbek, és megfizethetőbbek, mint a hagyományos Siku modellek. A modellek a fémből készülnek - nagyon fényesek és majdnem örökké tartanak.
A terep jeep modell minden márkarajongót elkápráztat, akik a tökéletes többcélú járművek rabjai. Ebben az összeállításban a jeepet egy pótkocsin vontatott hajó egészíti ki. Úgy tervezték, hogy minden három évesnél idősebb gyermek használhassa, és persze a lelkes gyűjtők és apukák részére egyaránt
Műszaki adatok:
Kiadás:SIKU Blister
Típus:
Jeep hajóval
Anyaga:
fém
Ajánlott kor:
három évtől

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Modelltípus

Makett típusa Civil
Évszak Modern kor
Kód:  HRA745z
Termékszám:  4006874016587
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05