Oldal frissítése

Lamaze – Bárány körhinta a kiságyra

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Lamaze – Bárány körhinta a kiságyra

A kiságy fölött lévő körhinta a bárányokkal segíti a babát bejutni az álmok világába. Ennek a szemet gyönyörködtető körhintának két módja van - egy nappali és egy éjszakai. Éjszakai üzemmódban három szelíd altatót játszik és gyengén világít. A nappali üzemmódban vidám dallamok és fények villognak a zenére. Táncoló és mosolygó bárányok, és motiválja a gyermeket, hogy megpróbálják megragadni, és segít fejleszteni a motoros, hallási és vizuális készségeket.
Műszaki adatok:
 
Jellemzők:
Éjszakai és nappali üzemmód
Hangerőszabályzó
Éjjel szelíd altatódalt játszik, finoman megvilágított
A nap folyamán egy vidám dallamot játszik
A bárány mozog, világít és villog
Áramellátás:
3x AA elem
Ajánlott kor:
születéstől
A játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlamenti és Tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. Természetesen rendelkezik CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Kód:  HRAa581
Termékszám:  796714271583

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20