Oldal frissítése

Seva City mini

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seva City mini

A Seva műszaki építőjáték 1979 óta kínál népszerű időtöltést minden korosztálynak. A kreatív szórakozást nyújtó játékot nem korlátozzák túlságosan specifikus darabok, és valóban változatos lehetőségeket biztosít. A legtöbb építőjáték készlet kölcsönösen kompatibilis, így igazán nagy műveket hozhat létre. Felejtse el a fehér-kék verziót - az új generációs Seva készlet változatos, vidám színű elemeket tartalmaz. Válassza ki az Önnek megfelelő kiadást!

A Seva City zöld és lila játékelemeket tartalmaz fehér színű, kereszt formájú összekapcsolókkal. Lássa el városát villogó hajóval, repülőkkel, világítótoronnyal vagy bármi mással saját elképzelése szerint. 

A készlet 233 játékelemet tartalmaz 3 egyedi villogó LED modullal, melyek a szórakozás egy új dimenzióját kínálják. A LED modulok piros, zöld és fehér színűek.

Főbb előnyei

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Fejleszti a kreatív gondolkodást, kézügyességet és fantáziát
  • Hihetetlenül sokrétű - engedje szabadjára fantáziáját
  • Városi témájú kiadás - Seva City

Bízzon a cseh minőségben

A Seva készleteket a Cseh Köztársaságban gyártják őszintén és szeretettel. Lepje meg gyermekeit minőségi kivitelezésű építőjátékkal, hogy örömüket leljék a cseh műhelyek mestereinek pontosságában.

Biztonság az első helyen

A játékot neves laboratóriumban vizsgálták, megfelel az EN71 szabvány szerinti biztonsági és egészségvédelmi követelményeknek. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, ezért nagyszerű kiegészítője lehet minden gyerekszobának. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAa7021
Termékszám:  8592812186512

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15