Oldal frissítése

Seva Flora

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seva Flora

A Flora játékok akár a legfiatalabb óvodásoknak is alkalmasak. Nem csak egy szórakoztató játék, hanem abban is segít, hogy? a gyermekek kézügyessége és fantáziája feljődjön. A készletek darabjai nagyok, így a gyerekek nem tudják lenyelni az alkatrészeket. A széleskörű használhatósága miatt, majdnem mindent meg lehet építeni. A darabok virágos minták létrehozásására lettek tervezve, de a képzelet nem ismer határokat.

Fő előnyei

  • Gyermekek számára ajánlott óvodáskortól
  • 85 precízen kialakított alkatrész
  • Segít fejleszteni a kézügyesség és a fantázia fejlődését
  • Cseh termék

Bízzon a cseh minőségben

A Seva készletek a Cseh Köztársaságban készültek, őszintén és szeretettel. Kényeztesse gyermekeit minőségi építőjátékokkal, hogy élvezhessék a precíz cseh mesterek munkáját. 

Biztonság az első helyen

A játék le lett tesztelve egy neves vizsgálati központban és megfelelt minden biztonsági és egészségügyi szabványnak az EN71 szerint. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így a gyermekei szobájába elhelyezheti. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 1 éves kortól

Darabszám

Darabszám 85 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa7031
Termékszám:  8592812192131

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20