Oldal frissítése

Seva Flora Block 1

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seva Flora Block 1

A tervezők kiadás Flora célja a legfiatalabb óvodáskortól. Nem csak ez a szórakoztató játék, hanem abban is segít, hogy dolgozzon ki egy nagyon fontos a finom motoros készségek és a képzelet. A műszerfal készletek nagy és így a gyerekek nem lesz probléma a kompozíció. A széles variabilitás lehet építeni szinte semmit. Darabokat tervezett létrehozása virágos minták, de a képzelet nem ismer határokat. 

Emellett az alapvető darab a csomagban akkor is megtalálja speciális alkatrészek összeszereléséhez többszínű virágok. 

A fő előnyök

  • Gyermekek számára megfelelő óvodáskortól
  • 126 precíziós feldolgozott darabok
  • Segít fejleszteni a képzelet és finom motoros készségek
  • cseh termék

Trust cseh minőség

A tervezők blokk Flora gyártják a Cseh Köztársaság, az őszinteség és a szeretet. Kényeztesse gyermekek minőségi kivitelezés, és hadd élvezze precíziós műhely cseh mesterek. 

Biztonság az első helyen

A játékot tesztelt egy neves vizsgáló laboratórium és megfelel minden biztonsági és egészségügyi szabvány szerint EN71. A készlet nem tartalmaz olyan veszélyes ftalátok, és így lehet egy nagy mellett olyan gyermek szobájában. 

Kód:  HRAa7017
Termékszám:  8592812192100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10