Oldal frissítése

Seva City mini

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seva City mini

A Seva építőjáték 1979 óta minden korosztály kedvence. Ez a szórakoztató és kreatív építőjáték nem tartalmaz túl bonyolult elemeket, és nagyon sokféle módon variálható. A legtöbb Seva készlet egymással kölcsönösen is kombinálható, így igazán kreatív dolgokat alkothatsz. És felejtsd el az umalmas kék-fehér verziót - az új generációs Seva építőkészlet sokféle, vidám színben készült! Válaszd a számodra leginkább tetsző készletet!

A Seva City készlet zöld és lila elemeket tartalmaz. A csomagban természetesen a szokásos fehér keresztrögzítők is megtalálhatók. Egészítsd ki a várost egy dudáló hajóval, egy repülőgéppel, egy jelzőtoronnyal, vagy bármivel, amit csak el tudsz képzelni! 

Ez a készlet 145 építőelemet tartalmaz, köztük két egyedi hangmodult is. Az egyik modul motorhangot, a másik kürthangot ad ki. Legyen a játék a Seva City Mini készlettel még élvezetesebb - építs egy autót, egy robogót vagy bármilyen más járművet, és töltsd meg a szobát a hangjukkal!

Főbb előnyök

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Két hangmodul a csomagban - kürt- és motorhanggal
  • Fejleszti a kreativitást, a kézügyességet és a fantáziát
  • Hihetetlenül sokféle módon variálható - engedd szárnyalni a képzeleted!
  • A készlettel a városhoz használható kiegészítőket alkothatsz - Seva City

Megbízható cseh minőség

A Seva készletek Csehországban készülnek szívből jövő gondoskodással és szeretettel. Lepd meg gyermeked egy minőségi játékkal, amely a cseh gyártó precizitását dicséri!

Első a biztonság

Ez a játék egy elismert tanúsító cég tesztje alapján megfelel az EN71 szabvány által előírt biztonsági és egészségvédelmi követelményeknek. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, ezért bármelyik gyerekszobába nyugodt szívvel ajánljuk.

 
Kód:  HRAa7020
Termékszám:  8592812186505

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20