Oldal frissítése

Seva Benzin szivattyú

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Seva Benzin szivattyú

A Seva Polytechnic Module már több korosztály kedvenc időtöltése volt 1979 óta. Ez egy kreatív, szórakoztató játék, amely nincs korlátozva lehetőségekben, számos módon játszható. A legtöbb készlet kölcsönösen kompatibilis, így igazán nagy művet tud létrehozni. Felejtse el a kék és fehér külsőt - a Seva új generációs készletei változatosak, színben gazdagok. Válassza ki a megfelelő kiadást az Ön számára.

A Seva szivattyú készletek egy nagyszerű bővítései lehetnek a Seva készletek világának, nem csak a lelkes autórajongóknak. 180 darabból építhet egy benzinkutat, de persze saját fantáziáját is felhasználhatja és kombinálhatja más Seva készletekkel.

Fő előnyei

  • Több mint 35 éve a piacon
  • Fejleszti a kreatív gondolkodást, a kézügyességet és a fantáziát
  • Hihetetlenül szabadon változtatható - Engedje szabadjára fantáziáját

Bízzon a cseh minőségben

A Seva készletek a Cseh Köztársaságban készültek, őszintén és szeretettel. Kényeztesse gyermekeit minőségi építőjátékokkal, hogy élvezhessék a precíz cseh mesterek munkáját. 

Biztonság az első helyen

A játék le lett tesztelve egy neves vizsgálati központban és megfelelt minden biztonsági és egészségügyi szabványnak az EN71 szerint. A készlet nem tartalmaz veszélyes ftalátokat, így a gyermekei szobájába elhelyezheti. 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Darabszám

Darabszám 180 db

Téma

Téma Épületek

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAa7012
Termékszám:  8592812174007

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10