Oldal frissítése

Set Re-cycle me – dzsungel

Kiegészítők a termékhez

Set Re-cycle me – dzsungel

Lepje meg gyermekeit a Re-cycle me - dzsungel játékszett újdonságával és tanítsa meg őket az általunk generált hulladék mennyiségének csökkentésére. A gyermekeknek az újrahasznosítható hulladékból lehetőségük van a dzsungel állatainak és járművek figuráinak létrehozására, hogy együtt indulhassanak útnak az afrikai kalandos útra! Az alkotások kivitelezéséhez szüksége lesz tejesdobozokra és WC papír gurigákra is. Egyéb, az alkotások befejezéséhez szükséges anyagok megtalálhatók a dobozban. A Re-cycle-me játék fejleszti a kreatív képességeket és ösztönzi a gyermekeket az újrahasznosításra. A készlet 4 éves kortól alkalmas.

Alkossa meg a dzsungel álltait miközben megtanulja az újrahasznosítás alapjait!

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK  2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló szabályozásnak és minden cseh jogi szabályozási normának is. Erről természetesen EC típus megfelelési nyilatkozattal is rendelkezünk.

Legfontosabb jellemzők

  • Újrahasznosítható hulladékból készült
  • A készlet segít a gyermekek kreativitásának fejlesztésében
  • Állatok és autók készítésének lehetősége
  • A készlet garantálja az egész délutános szórakozás lehetőségét

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól
Kód:  HRAif3293
Termékszám:  8716569029964

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15