Oldal frissítése

SES Festhető divatos gyűrűk és karkötők

5 2 értékelés
5 390 Ft

SES Festhető divatos gyűrűk és karkötők

Minden nő szeret jól szórakozni, életkortól függetlenül. Ebben az esetben tudod, mi fog tetszeni a kis hercegnődnek? Az ékszerek, különösen azok, amelyeket saját kezűleg dekorálhat ki. Napjainkban egyre fontosabb az eredetiség, és van jobb mód annak kifejezésére, mint a saját kezűleg díszített ékszerek? Kislánya nemcsak remek kiegészítők birtokosa lesz, hanem remekül is fog szórakozni.

Dekoráld ki gyűrűidet és karkötőidet!

  • eredeti és utánozhatatlan megjelenést kölcsönöznek
  • divattervezővé válhatsz néhány perc alatt
  • fejleszti a kreativitásod és a képzelőtehetséged
  • minden perce szórakozás

Válj divattervezővé pár perc alatt!

A csomagban (az ecseteken és a festéken kívül) 6 db átlátszó anyagból készült nagy gyűrű és két karkötő található. Bátran változtasd ezeket az egyszerű ékszereket egyedivé, hogy utánozhatatlan legyen megjelenésed. Az ékszer belső részeit kopásálló festékkel célszerű befesteni, hogy sokáig maradjon különleges. A játék egy ajándékcsomagot is tartalmaz, amely sok kis hercegnő arcára hozott már mosolyt.

6 éves kortól ajánljuk.

Paraméterek

Gyöngyök

Gyöngyök száma 8 db
Anyag Műanyag

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif1403
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8710341010072
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20