Oldal frissítése

Sellő jelmez rózsaszín méret. S

3,5 2 értékelés
3 990 Ft

Sellő jelmez rózsaszín méret. S

Ha a kislánya tenger alatti kalandra vágyik, akkor nem kell félnie semmitől, és nyugodtan megszerezheti neki ezt az örömet. Hogyan? Semmi sem könnyebb, mint beszerezni a Rapp sellő gyerekjelmezét. A sellők tenger alatti hercegnők, akik kecsesen mozognak az óceánban. A gyereke nemcsak  karneváli estéken és gyermekek ünnepein okoz meglepedést eredeti jelmezével, hanem minden bizonnyal maga is élvezni fogja a szórakozást.

A Rapp sellő gyerekjelmezének fő jellemzői

  • eredeti jelmez rózsaszínű kivitelezésben
  • a csomagban egy szoknya, fejpánt és pálca van
  • nagyszerű jelmezbálba vagy gyermekünnepségekre
  • mérete 3-6 éves korúaknak alkalmas

Tenger alatti kaland

A Rapp aranyos sellő gyerekjelmeze egy hosszabb rózsaszínű szoknyából áll, amelyet fodrok és tengeri kagylók díszítenek, ami növeli az egész jelmez hitelességét. Nem hiányzik az elegáns fejpánt kagyló és tengeri csillag motívummal. Az egész jelmezt ezután kiválóan egészíti ki a pálca egy kagylóval. Röviden, a kis hölgye a tenger alatti világ uralkodójává válhat, és sok kalandot élhet meg.

A csomagban található egy szoknya, fejpánt és pálca, amely minden 3-6 éves kisasszony számára alkalmas.


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Jelmezek

Alkalmas Gyerek
Téma Sellő
Ajánlott magasság 120 cm
Kód:  HRAif11217
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590687188044

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05