Oldal frissítése

Schleich 14587 Tyrannosaurus rex

4,9 10 értékelés
7 890 Ft

Schleich 14587 Tyrannosaurus rex

Egy kis dinoszaurusz-rajongód van otthon? Abban az esetben biztosan tetszeni fognak neki a Schleich német játékgyártó jól kidolgozott dinoszaurusz figurái, például a Tyrannosaurus rex. A Schleich Tyrannosaurus rex figura kézzel festett és minőségi anyagból készült, ezen kívül úgy, hogy hasonlítson a valódi tyrannosaurusra. A figura a Dinosaurus gyűjtősorozat része. Gyűjtsd össze az összes dinoszauruszt, olvasd el az érdekes információkat róluk és repítsd el magad az őskori természetbe, ahol különféle dinoszauruszok találkoztak, harcoltak, éltek és túléltek...

A Schleich Tyrannosaurus rex figura fő tulajdonságai

  • Kézzel festett Schleich figura
  • A tyrannosaurus rex élethű mása jól kidolgozott részletekkel
  • A figura mozgó állkapoccsal rendelkezik
  • A Schleich Tyrannosaurus rex figura minőségi gumis anyagból készült
  • A Schleich Dinosaurus sorozat része
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát

A Schleich Tyrannosaurus rex figurával megismerheted a dinoszauruszok érdekes világát . Milyen is volt a tyrannosaurus rex valójában? A tizenhárom méter hosszú kétlábú dinoszaurusz ragadozó volt. Nagyon erős fejjel és majdnem 20 cm méretű fogakkal rendelkezett, amelyekből több mint 50 volt a szájában. Amennyiben egy foga kiesett, az új fog pár héten belül a helyére nőtt. Nem volt túl jó vadász, mivel a vadászat során nem tudta használni mellső lábait, amelyek nem érték el a pofáját. Feltehetőleg egyéb állatokkal táplálkozott. Táplálékkeresése során szemei segítették, amelyek lehetővé tették a binokuláris látást látóterük keresztezésének köszönhetően.

Méretek:
31,5 × 14,5 × 11,5 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 15 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Használat Játékhoz, Gyűjthető
Tulajdonságok Mozgó fejjel
Figurák száma 1 db
Anyag Gumi

Játékszettek

Darabszám a készletben 1 db

Sorozat

Sorozat Dinosaurs

Téma

Téma Állatok
Kód:  HRAif6720
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4055744009419

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05