Oldal frissítése

Schleich 15005 Tawa

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 15005 Tawa

Egy kis dinoszaurusz-rajongód van otthon? Abban az esetben biztosan tetszeni fognak neki a Schleich német játékgyártó jól kidolgozott dinoszaurusz figurái, például a Tawa. A Schleich Tawa figura kézzel festett és minőségi anyagból készült, ezen kívül úgy, hogy hasonlítson a valódi tawára. A figura a Dinosaurus gyűjtősorozat része. Gyűjtsd össze az összes dinoszauruszt, olvasd el az érdekes információkat róluk és repítsd el magad az őskori természetbe, ahol különféle dinoszauruszok találkoztak, harcoltak, éltek és túléltek...

A Schleich Tawa figura fő tulajdonságai

  • Kézzel festett Schleich figura
  • A tawa élethú mása jól kidolgozott részletekkel
  • A Schleich Tawa figura minőségi gumis anyagból készült
  • A Schleich Dinosaurus sorozat része
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Fedezd fel az őskori állatok érdekes világát

A Schleich Tawa figurával megismerheted a dinoszauruszok érdekes világát . Milyen is volt a Tawa valójában? A Tawa (avagy "Napisten" a pueblói mitológi szerint) körülbelül 215 millió évvel ezelőtt élt a mai Új-Mexikó területén, ahonnan elterjedt az egész világba. A dinoszaurusz körülbelül 2-4 méter hosszú és 30 kg súlyú volt. A Tawa üreges csontjainak köszönhetően nagyon könnyű és gyorsabb volt, mint a többi dinoszaurusz. Csontvázának köszönhetően a tudósok végre választ találtak a dinoszauruszok eredetének kérdésére.

Méretek:
15,6 × 6,8 × 5,3 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 16 cm

Tulajdonságok

Fajta Dinoszauruszok
Kód:  HRAif6696
Termékszám:  4055744020247

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15