Oldal frissítése

Schleich szörnyhal

Kiegészítők a termékhez

Schleich szörnyhal

A német Schleich márka figuráinak kollekcióját mindenki imádni fogja! Legyen az akár farmon élő háziállat, dinoszaurusz vagy mitikus lény, minden egyes figura rendkívül részletgazdag és valósághű kidolgozottsággal rendelkezik. A figurák mindegyike kézzel festett, továbbá minőségi és tartós gumiból készültek. A figurák használata 3 éves kortól ajánlott.

A szörnyhal figura legfontosabb jellemzői

  • Gyűjtői figura a német Schleich márkától
  • Részletgazdag, kézzel festett figura
  • A figura minőségi és tartós gumiból készült
  • A négy természeti elem mitikus teremtménye
  • A szörnyhal állkapcsa mozgatható
  • A figura használata 3 éves kortól ajánlott

A négy elem világa

Merülj el a fantázia szülte lényekkel teli Eldrador kalandos világában! Eldrador négy természetes elem uralma alatt áll. Mind a négy elemnek saját karakteres uralkodói vannak. Az első elem a láva, amelyet a vulkáni sárkány, a vulkáni gólem és a pokolkutya képvisel. A második elem a kő, amelynek választottja a kőszörny, a kőcsontváz és a barlangi medve. A harmadik a víz, amelyet a tengeri lény, a szörnyhal és a rémséges Kraken ural. Az utolsó elem pedig a jég, amelyet a jégsárkány, a jégszörny és a hófarkas jelenít meg.

Vízi teremtmény

A víz mellett döntöttél? A szörnyhal a víz teremtményei közé tartozik. A vízi világban senki sem érhet fel az ő gyorsaságával. Hihetetlenül gyors és mozgékony, így bárki, aki versenyre kell vele, biztosan ráfázik. A cápára emlékeztető szörnyhal félelmetes ellenfél, hiszen éles agyarral és hegyes fogakkal teli, mozgatható állkapoccsal rendelkezik, amellyel még a követ is szétzúzza. Saját világában szó szerint elvan, mint hal a vízben, de amint más környezetbe kerül, számos problémával találja szemben magát, így inkább a vízi világ hűséges őrzője marad. A szörnyhal magassága 15 × 18 × 16 centiméter. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 18 cm
Kód:  HRAif10592
Termékszám:  4055744020995

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05