Oldal frissítése

Schleich 13854 Colt Quarter

Kiegészítők a termékhez

Schleich 13854 Colt Quarter

Van egy kis állat rajongód otthon? Akkor biztosan tetszenek neki a nagyszerűen kidolgozott ló figurák, mint például a német, játékok gyártására szakosodott Schleich cég csikója. A Quarter csikó kézzel festett, minőségi anyagból készült, és szinte megszólalásig hasonlít az igazi csikóra. A Schleich Quarter csikó figura a Lovas klub kollekció része. Gyűjts össze minden lovat, és élvezd az életet az istállóban, és a kirándulást a természetben.

A Schleich Quarter csikó figura legfontosabb jellemzői

  • Kézzel festett Schleich figura
  • Valósághű Quarter csikó kifinomult részletekkel
  • A Schleich Quarter csikó minőségi gumi anyagból készült
  • A Schleich Lovas klub kollekció része
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Ismerd meg a lovak érdekes világát

A Schleich Quarter csikó figurájával felfedezheted a lovak érdekes világát. Mi is tulajdonképpen a Quarter csikó? A Quarter ló, vagy másképpen az amerikai cowboy-ok lova, az egyik legrégebbi amerikai fajta, amely már 17. század eleje óta létezik. A Quarter név a "negyed mérföld", azaz a negyed mérföldes verseny kifejezésből származik. Ezeken a versenyeken a távot ez a fajta gyorsabban futotta le, mint más lovak, körülbelül 21 másodperc alatt. A fajtát főként a sporthoz tenyésztették. További jellemtulajdonságai közé tartozik a sebesség, a jószággal való együttműködés képessége, az intelligencia és a kedvesség. Természetének köszönhetően ideális ló családi túrákra. A Quarter ló kisebb növésű, de erős fizikumú, jó izomzattal rendelkezik. A magassága 140 és 150 cm között van. A tömege kb. 500-600 kg.

Méretek:
8×8,1×2,6 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 8,1 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Nem mozgó
Figurák száma 1 db
Anyag Műanyag
Kód:  HRAif6683
Termékszám:  4055744026355

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10