Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Schleich 14805 Poláris róka

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Schleich 14805 Poláris róka

Egy kis állat-rajongód van otthon? Abban az esetben biztosan tetszeni fognak neki a Schleich német játékgyártó jól kidolgozott vadállat figurái, például a Sarki róka. A Schleich Sarki róka figura kézzel festett és minőségi anyagból készült, ezen kívül úgy, hogy hasonlítson a valódi rókára. A figura a Vadvilág gyűjtősorozat része. Gyűjtsd össze az összes állatot a dzsungelből, az erdőből, az óceánból és a szafariról és repítsd el magad az vadonba, ahol különféle állatok találkoznak, harcolnak, élnek és túlélnek...

A Schleich Sarki róka figura fő tulajdonságai

  • Kézzel festett Schleich figura
  • A sarki róka élethű mása jól kidolgozott részletekkel
  • A Schleich Sarki róka figura minőségi gumis anyagból készült
  • A Schleich Vadvilág sorozat része
  • A játék 3 éves kortól ajánlott

Ismerjd meg a vadállatok érdekes világát

A Schleich Sarki róka figurájával megismerheted a vadállatok érdekes világát. Milyen is a sarki róka valójában? A sarki róka valamivel kisebb, mint a közönséges róka. Nyári szőrzete főként barna világos alsó résszel. Ezzel ellentétben a téli szőrzete teljesen fehér. A sarki róka úgy ugat, mint a kutya. Feltűnő ugatásával gyakran próbálja elriasztani a közeledő embereket a búvóhelyétől vagy kölykeitől. Lyukban él. A róka Észak-Skandinávia, Észak-Szibéria, Alaszka, Észak-Kanada, Grönland és Izland arktikus területein él, valamint a Spicbergákon, Novaja Zemlja és az Északi tenger szigetein. Táplálékának fontos részét a kis emlősök, például a lemmingek alkotják, gyakran vadászik sarki nyúlra is. Megeszi a dögöket, tojásokat és a madárfiókákat is, valamint amit kidob a tenger, sőt néha a jegesmedvék ürülékét is. Akár tíz évet is megélhet.

Méretek:
8 × 3,7 × 2 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 3,7 cm
Kód:  HRAif6679
Termékszám:  4055744020735

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10